Ognjen Vranješ u RATU sa Darom Bubamaron: Igrač će uskoro objavit nove slike pjevačice

Nakon što je pjevačica Dara Bubamara na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi kako simulira orani s*ks, javio joj se bivši reprezentativac BiH, Ognjen Vranješ.

Da je slab na pjevačice defanzivac Anderlechta je pokazao u nekoliko navrata, a nakon Jelene Karleuše i Katarine Grujić, na njegovom se radaru našla i Dara Bubamara. Nije to od jučer, mediji iz Srbije pišu kako su u kontaktu bili još prije dvije godine, ali da je Dara prekinula dopisivanje s njim kada je saznala da se tajno viđa i s njenim kolegicama.

Čim se medijima proširio videozapis koji je Bubamara pustila u javnost, bivši reprezentativac BiH joj se odmah javio s bezobraznom porukom, da bi ona screenshot poruke objavila i nazvala ga “klasičnim indijancem”.

Kako izvor blizak fudbaleru tvrdi, šokiralo je Banjalučanina to što ga je Dara javno prozvala, budući da o njoj mnogo zna i da se prije nekoliko godina između njih svašta dešavalo, a uputio joj je i prijetnje.

“Poludio je kada je vidio što je objavila pa joj je odmah poslao prijeteću poruku da će javno otkriti sve muškarce s kojima je bila”, kaže izvor za Kurir i dodaje:

“Na kraju joj je zaprijetio i rekao da ima još eksplicitnije snimke i fotografije na kojima je ona i da će zažaliti dan kada ga je odlučila izvrijeđati.”

U medijima se posljednjih dana pojavila informacija da je bivši reprezentativac BiH startovao i Severinu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *