Nisam mu BAKA, ja sam “SUPRUGA OD DEDE”: Evo šta je Lepa Brena rekla o nasljedniku

Lepa Brena koja sebe zove “suprugom od dede“ s obzirom na to da je Filipova maćeha, otkriva kako izgledaju dani u kući sa bebom.

Ona ističe da ju je preplavio poseban osećaj kada je vidjela svog supruga kako u naručju drži prvo unuče.

– Kada sam videla Bobu sa bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar delovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to neverovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osećaj, radostan, kada u rukama držite dete od svog deteta, presrećni smo – priča Lepa Brena.

Balkanska zvijezda ne krije da će ona i njen suprug i te kako razmaziti unuče.

– Čekali smo da dobijemo bebu od naše dece i dočekali. Svaki dan kada ga vidimo, sve smo više i više zaljubljeni u njega, mislim da će biti jedno veoma razmaženo dete – obećava pjevačica.

 
Ona prepričava i kako su izgledali prvi susreti sa nasljednikom.

– Dok su Aleksandra i beba bile u bolnici, pošto nije preporučljivo da puno nas bude tamo, ali nismo mogli da odolimo pa smo dobijalu kompletnu opremu sa maskama, mantile i onda kada smo s njim malo smo ga držali, mazili, ljubili, ma predivan osećaj – objašnjava Lepa Brena.

– Deca su se fantastično snašla, i Filip i Aleksandra zaista dosta vremena provode sa bebom. Njihove majke su non-stop sa njima i pomažu im jer je ovo period kada im zaista treba pomoć. Aleksandra je izuzetno nežna i brižna majka i prosto je neverovatno da je ona već prvi dan ustala iako je imala carski rez, što nismo očekivali. Ipak je to jedan operativni zahvat, ona je hrabro ustala i kreće se. Verovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osećaj, jedna nova ljubav koja je besrkajna i ispuni vas do poslednje ćelije u telu – kaže Lepa Brena.Ona ističe da ju je preplavio poseban osećaj kada je videla svog supruga kako u naručju drži prvo unuče..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *