OTKRIVENA ISTINA O DRAGANI MIRKOVIĆ: Vesna Zmijanac kroz suze otkrila ŠTA JOJ JE PJEVAČICA URADILA, ovo nismo očekivali (FOTO)

Pjevačica Vesna Zmijanac već duže vrijeme ne izlazi iz svog doma na Bukulji, budući da joj se zdravstveno stanje naglo pogoršalo zbog problema sa visokim pritiskom.

Zmijančeva već godinama ima problema sa štitnom žlijezdom, koje uprkos brojnim tretmanima i redukovanom ishranom nije uspela da riješi, pa joj se s vremena na vrijeme zdravstveno stanje pogorša.

– Vesna ima jako visok pritisak i to joj jako smeta. Zbog toga se povukla i otišla na Bukulju. Tamo je čist vazduh, koji njoj izuzetno prija, ali njeno stanje ne može da se riješi izolacijom na planini jer njoj ipak treba pomoći iskusnih i priznatih ljekara – otkrio je izvor. Kako joj je Dragana dobra prijateljica, Vesna joj se požalila da se danima ne osjeća dobro, pa je Mirkovićeva riješila da uzme stvar u svoje ruke i angažuje najbolje ljekare iz Beča koji će Zmijančevoj moći da pomognu.

 

– Vesna je hrabra i nikada ne kuka, ne voli nikome da se žali, a sve probleme rješava sama. Neće nikoga da opterećuje, a posebno ne ćerku Nikoliju, koja ima malo dijete i radi punom parom. Jedina osoba kojoj je otvorila dušu i da se ne oseća dobro je Dragana Mirković.

NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *